Σκηνικό τρόμου στον Γέρακα με θύμα τον ίδιο το διαρρήκτη....

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πήγε να κλέψει σπίτι – μαζί με δύο συνεργούς του – στον Γέρακα όμως βρέθηκε μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο αφού το παραλίγο θύμα του έδειξε ότι δεν αστειευόταν!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, τη νύχτα της περασμένης Κυριακής όταν τρία άτομα εισέβαλαν σε σπίτι στη συγκεκριμένη περιοχή όπου κοιμόταν ένα ζευγάρι με το παιδί τους.

Οι διαρρήκτες έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να εισβάλουν και από τον θόρυβο ξύπνησε ο ιδιοκτήτης ο οποίος κατευθύνθηκε στην κουζίνα όπου είχαν πάει και οι δράστες.

Βλέποντάς τους άρπαξε ένα μαχαίρι για να αμυνθεί. Δύο από τους διαρρήκτες του επιτέθηκαν για να τον ακινητοποιήσουν κι αυτός αντιδρώντας κατάφερε μαχαιριές στον λαιμό του ενός.

Οι άλλοι δύο πανικοβλήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια ενώ ο τραυματισμένος έπεσε στο πάτωμα. Αμέσως το θύμα και θύτης ειδοποίησε την αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον τραυματία και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Και βέβαια ο διαρρήκτης μόλις αναρρώσει θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ενώ ερώτημα προκαλεί πώς θα αντιμετωπιστεί και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ο οποίος ενήργησε σε άμυνα!

Πηγή ➤ notioanatolika

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου