Νέα θηριωδία των τζιχαντιστών: Εκτέλεσαν δια λιθοβολισμού δύο έφηβες.(Φωτό και Vid).

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Κατηγορήθηκαν για μοιχεία με δύο μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με 50 βουρδουλιές ο καθένας - Δείτε βίντεο με εικόνες

Το μίσος των τζιχαντιστών για τον κόσμο και ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο, δεν έχει όρια. Άνδρες του Ισλαμικού Κράτους λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου δύο έφηβες γυναίκες, με την κατηγορία της μοιχείας με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.

Η νέα αυτή θηριωδία των τζιχαντιστών αναφέρθηκε στην πολύπαθη πόλη της Συρίας, Ντέιρ Αλ Ζορ, η οποία παραμένει αποκλεισμένη σε πολλά σημεία της, ενώ οι κάτοικοί της στερούνται βασικά αγαθά για την επιβίωσή τους, όπως τροφή και νερό.


Τα θύματα της απάνθρωπης συμπεριφοράς των τομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους ήταν, αυτή τη φορά, η 17χρονη Χάσνα και η 16χρονη Μαντίχα. Οι δύο άνδρες που συμμετείχαν στη μοιχεία, όπως κατηγορήθηκαν από τους τζιχαντιστές, τιμωρήθηκαν με 50 βουρδουλιές ο καθένας.

Όπως ανέφεραν αραβικά Μέσα, η εκτέλεση των δύο κοριτσιών έλαβε χώρα στην περιοχή Χαμίντεια της Ντέιρ αλ Ζορ, το απόγευμα της Τρίτης (23/2). Εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην απάνθρωπη εκτέλεση των δύο έφηβων γυναικών, οι οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο, δίχως να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για περίπτωση βιασμού.


Πηγή ➤protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου