(179) ζωντανά άγρια πτηνά και παγίδες είχε ημεδαπός στην Ναύπακτο.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός στη Ναύπακτο για παράνομη κατοχή φορητού ασυρμάτου και παράνομη θήρα. Κατασχέθηκε ένας φορητός ασύρματος, (178) ζωντανά άγρια πτηνά και παγίδες αυτών

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά (178) άγρια πουλιά (τσίχλες, καρδερίνες, κότσυφες) αιχμαλώτισε και κατείχε παράνομα ένας 59χρονος που συνελήφθη στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδούς Αντιρρίου Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ένας 59χρονος ημεδαπός συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για ραδιοσταθμούς και συχνότητες καθώς και για παράνομη θήρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ελέγχων, οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον 59χρονο, ο οποίος κινούνταν με αυτοκίνητο, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδούς Αντιρρίου Ιωαννίνων και σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε αυτό, βρήκαν και κατάσχεσαν στο εσωτερικό του οχήματος, ένα φορητό ασύρματο που κατείχε παράνομα, ενώ στο τρέιλερ που ρυμουλκούσε (178) ζωντανά άγρια πτηνά, μέσα σε κλουβιά και παγίδες για την αιχμαλώτιση τους.

Τα άγρια πτηνά παραδόθηκαν στο Δασαρχείο Ναυπάκτου για την ελευθέρωση τους, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και το τρέιλερ, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή ➤ Dasarxeio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου