Φρικιαστικό έγκλημα: Aποκεφάλισε την κοπέλα του, ντύθηκε γυναίκα και έκανε σεξ με το κεφάλι της

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ρωσίας (και όχι μόνο) από τις φρικιαστικές λεπτομέρειες μιας στυγερής δολοφονίας που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Aleksandr U, γνωστός στην πανκ σκηνή της χώρας ως Pussy, συνήθιζε να φορά τα ρούχα και το make-up της 22χρονης κοπέλας του, ωστόσο όταν αυτή το αντιλήφθηκε τον περασμένο Ιούλιο αποφάσισε να τον χωρίσει.

«Θολωμένος» και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ο 23χρονος τότε, όχι μόνο την αποκεφάλισε για την εκδικηθεί, αλλά ντυμένος γυναίκα έκανε στοματικό σεξ με το κεφάλι της!
Οι Αρχές εντόπισαν το αποκεφαλισμένο πτώμα της Viktoria V στο σπίτι του στο Voronezh της νοτιοδυτικής Ρωσίας, ενώ λίγο αργότερα συνέλαβαν το σχιζοφρενή μουσικό!

Μετά από σχετική έρευνα της αστυνομίας και τα πορίσματα των ειδικών, αποφασίστηκε ωστόσο να μην φυλακιστεί ο Αλεξάντερ, αλλά να κλειστεί επ’ αόριστον σε ψυχιατρική κλινική, αφού πρώτα χαρακτηρίστηκε «ψυχικά άρρωστος».

Σύμφωνα με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας Easy Riders όπου έπαιζε, ο Aleksandr ήταν εθισμένος σε σκληρά ναρκωτικά και αυτός ήταν ο λόγος που τον έδιωξαν


Πηγή ➤ Newsbomb


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου