Θρηνεί σήμερα η ΕΛ.ΑΣ - "Πέθανε ο Στρατηγός..."

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Υπήρξε για μια ολόκληρη ζωή μαχητής. Ένα πραγματικό παλικάρι. Συνέδεσε τον υπηρεσιακό βίο του κυρίως με τη Δίωξη Ναρκωτικών, χωρίς όμως ποτέ να αρνηθεί οποιοδήποτε άλλο καθήκον του ανατέθηκε.

Σύμφωνα με ενημέρωση από αναγνώστη μας, "Γιώργο καλημέρα. Πέθανε ο Στρατηγός και σκέφτηκα να σε ενημερωσω μήπως δεν το ξέρεις. Ο Θεός να τον αναπαυσει." Ο Σαξιώνης το τελευταίο χρονικό διάστημα έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, όμως ο αντίπαλος διέθετε μοιραία υπέρτερες δυνάμεις και ύπουλη στρατηγική σταδιακής φθοράς.

Έφυγε σε ηλικία 59 χρόνων και η κηδεία του θα γίνει στη γενέτειρα του στο Οίτυλο της Λακωνίας, αύριο στις 12.30 το μεσημέρι.

Καλό ταξίδι Γιώργο.

Δείτε τον Γιώργο σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις το Νοέμβριο του 2009, όντας αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας.



Πηγή ➤bloko.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου