Συνελήφθη για απόπειρα εξαπάτησης προσφύγων


ασ
ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την ώρα που οι αρχές προσπαθούν να χειριστούν το πολύ σοβαρό πρόβλημα της προσφυγικής κρίσης και οι ίδιοι οι πρόσφυγες ψάχνουν έναν τρόπο να επιβιώσουν ορισμένοι βρίσκουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήματα. Μια τέτοια υπόθεση εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, συλλαμβάνοντας έναν 25χρονο για απάτη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Μαρτίου, στο Νέο Φάληρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 25χρονος ημεδαπός για απάτη σχετικά με λειτουργία τουριστικών γραφείων, επιβατικών μεταφορών και εκμίσθωση Ι.Χ. αυτοκινήτων με οδηγό. Αναζητούνται τρεις επιπλέον συνεργοί του.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος συνελήφθη την ώρα που επιβίβαζε στο λεωφορείο 25 πρόσφυγες από την Συρία, τους οποίους οι συνεργοί του μετέφεραν από τον Πειραιά με μικρό λεωφορείο, προκειμένου να τους μεταφέρει στα σύνορα, εξαπατώντας τους ότι αυτά είναι ανοικτά για τη διέλευσή τους.

Όπως αναφέρει, η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 25χρονος δεν είχε εκδώσει εισιτήρια και αποδείξεις είσπραξης για τους επιβάτες.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή ➤ securnews

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου