Μάχη σώμα με σώμα τα ξημερώματα αστυνομικού με διαρρήκτες σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μία κλοπή που κατέληξε σε μάχη σώμα με σώμα αστυνομικού με τους διαρρήκτες εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ήταν περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα όταν από το διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Μεσολογγίου, χτύπησε ο συναγερμός. Τότε έσπευσαν στο σημείο δύο αστυνομικοί μαζί με τον ιδιοκτήτη για να πραγματοποιήσουν τον απαιτούμενο έλεγχο.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξώπορτα, άκουσαν φωνές και προσπάθησαν να μπουν στο χώρο. Άμεσα έγιναν αντιληπτοί από τους διαρρήκτες οι οποίοι άρπαξαν τον έναν από τους δύο και τον έβαλαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος, ενώ στην συνέχεια έκλεισαν την πόρτα για να εμποδίσουν τον δεύτερο. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα των τεσσάρων ληστών με τον αστυνομικό. Στο σημείο την ίδια στιγμή έσπευσαν και ενισχύσεις, ώστε να συλληφθούν οι δράστες, κάτι που έγινε λίγη ώρα αργότερα μετά από καταδίωξη.

Πηγή ➤ beteranizhta



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου