ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι απο την "ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ".

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αγρια καταδίωξη ύποπτου αυτοκινήτου με πυροβολισμούς έγινε πρίν λίγο σήμερα το βράδυ στην περιοχή του Χαλανδρίου από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν σταμάτησε για έλεγχο στη Λεωφόρο Πεντέλης.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο στην Λεωφόρο Πεντέλης, όμως ο οδηγός του δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να χαθεί στους γύρω δρόμους.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν το όχημα και μάλιστα δεν δίστασαν να πυροβολήσουν με στόχο να σκάσουν τα λάστιχά του. Τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τους τρεις επιβαίνοντές του, ο οποίοι είναι αθίγγανοι.

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου