ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - Τρείς οδοί θα πάρουν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων χειριστών του Πολεμικού μας Ναυτικού.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς, τα ονόματα των τριών χειριστών του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην Κίναρο, θα μετονομαστούν δρόμοι, σε τρεις διαφορετικές περιοχές του νησιού.

Το θέμα ζήτησε να συζητηθεί ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς και πέρασε κατά πλειοψηφία, αφού η Λαϊκή Συσπείρωση «κατέβασε» δική της πρόταση. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει και σχετική μελέτη, ώστε να αποφασιστεί ποιοι δρόμοι θα λάβουν τα ονόματά τους, σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Σάμη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Κυβερνήτης Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, ο Συγκυβερνήτης Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς και ο Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου, έχασαν την ζωή τους σε ώρα καθήκοντος τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου όταν το ελικόπτερο «ΑΒ-212» στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην Κίναρο.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου