Η μίζα του περιπολικού δεν δείχνει ποτέ off...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κάθε τόσο βλέπω τις δράσεις των σωματείων μας και νοιώθω έναν φιλανθρωπικό κορεσμό!

Καλά είναι να σκέφτεσαι και τον συνάνθρωπο!

Ο σκοπός μας δεν είναι όμως, μόνο αυτός!

Αρκετές πίτες κόψαμε, βραβεύσεις καθημερινά.

Από κλειστό σε κλειστό ,δίνουμε το εναρκτήριο λάκτισμα σε αγώνες μπάσκετ. Ελπίζω την Καθαρά Δευτέρα να μην μοιράσουμε λαγάνες και ταραμά.

Η κυβέρνηση είναι ήδη έτοιμη να παραβιάσει τις κόκκινες γραμμές που η ίδια έθεσε, για το ασφαλιστικό,συνταξιοδοτικό ασφαλιστικό και εμείς απλά γίναμε παρακολούθημα των εξελίξεων!

Μείναμε τρεις τέσσερις σε κάθε Υπηρεσία και 1300 άτομα περίπου είναι φρουροί και συνοδοί. Ένα υπηρεσιακό όχημα δανείζεται καθημερινά από υπηρεσία σε υπηρεσία και η μίζα δεν δείχνει ποτέ off.
Η αδρεναλίνη έχει υπερβεί τις φ.τ. Οι πολίτες δεν σταματούν να μετρούν πληγές απ τις συχνές και επαναλαμβανόμενες κλοπές.

Μήπως ήρθε η ώρα για συνδικαλιστικές δράσεις.
Λέω,μήπως!!!!

Νίκος Καραδήμας

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου