Ελεύθερος με τριετή αναστολή ο 32χρονος Ιρακινός για την ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος Αστυνομικού στη Σάμο..

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Η απόφαση του δικαστηρίου επέβαλε ποινή φυλάκισης με αναστολή στον Ιρακινό ο οποίος επιτέθηκε με ανθρωποκτονο πρόθεση,  σε Αστυνομικό με αυτοσχέδιο μαχαίρι στην προσπάθειά του να προστατέψει τον επικεφαλής Ταγματάρχη στον οποίο είχε επιτεθεί νωρίτερα με το ίδιο μαχαίρι με το οποίο στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε...

«Στην Σαμο για το προχθεσινο επεισοδιο το δικαστήριο επέβαλε 11 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στον 32χρονο πρόσφυγα ο οποίος με αυτοσχέδιο μαχαίρι επιτέθηκε σε αστυνομικό με πρόθεση να τον πλήξει στο λαιμό, εντός του κέντρου φιλοξενείας Σάμου, διαμαρτυρόμενος  προφανώς για το κλείσιμο των συνόρων,αφεθηκε ελευθερος χωρις κανενα αλλο περιορισμο.

 "Μια απόπειρα ανθρωποκτονιας αστυνομικού που περασε πια στο παρελθόν".

Πηγή ➤ ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου