ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΝΤΟΥ της ΕΛ.ΑΣ στον Νομό Κιλίς-(Ειδομένη).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δυνάμεις των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ από την Αθήνα και την επαρχία ήδη βρίσκονται καθοδόν προς την Ειδομένη με μοναδικό σκοπό την εκκένωση της περιοχής.

Εικοσιπέντε περίπου (25) διμοιρίες και είκοσι (20) περίπου Ομάδες ΟΠΚΕ με γερανοφόρα οχήματα από όλη την Ελλάδα θα επιχειρήσουν την εκκένωση της περιοχής ακόμα κι αν υπάρξει αντίσταση από τους μετανάστες, ενώ άμεσα οι πρόσφυγες θα μετακινηθούν με πούλμαν σε κέντρα φιλοξενίας στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επιχείρηση της αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη αργά το βράδυ.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου