Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ ο ληστής των ασανσέρ.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο λόγος για τον ληστή των ... ασανσέρ, ο οποίος από χθες  βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας. Πρόκειται για έναν 37χρονο Αλβανό ο οποίος μετά την τελευταία ληστεία ηλικιωμένης στα Ψηλά Αλώνια  και την αρπαγή τσάντας από γυναίκα στην Καραϊσκάκη, έπεσε στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 37χρονος, εντόπιζε τα θύματά του, κυρίως ηλικιωμένες γυναίκες. Κατόπιν τις ακολουθούσε μέχρι το σπίτι τους και από εκεί και πέρα έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Οι ηλικιωμένες άνοιγαν με τα κλειδιά τους την είσοδο της πολυκατοικίες και αυτός τους ακολουθούσε μέχρι το ασανσέρ. Στη συνέχεια έμπαινε μέσα μαζί τους και από εκεί και πέρα τις χτυπούσε και με την απειλή μαχαιριού, τους αφαιρούσε όλα τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος Αλβανός εμπλέκεται σε 4 περιπτώσεις ληστείας και σε άλλες 4 περιτπώσεις κλοπών. Σε όλες ακολουθούσε την ίδια μέθοδο, ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν τα θύματά του.

Πηγή ➤ tempo24

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου