Μία τέλεια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους συναδέλφους και το ορφανό καρτελάκι"



ΛΥΣΤΕ blog ➤ "Μία τέλεια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους συναδέλφους και το ορφανό καρτελάκι"
Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε απο τον ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗ στο facebook

Σήμερα (εχτές) στην πόλη μας την Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση που έχω να πω πως από το 2012 που άρχισα να ασχολούμαι με τα κοινά ήταν η πιο πετυχημένη,μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συναδέλφους που τιμήθηκαν για εξαίρετες πράξεις εν ώρα καθήκοντος...

Στην εκδήλωση σαφώς και είχε προσκληθεί από την δεύτερη μεγαλύτερη ένωση της Ελλάδος και ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ που μάταια όμως στο πάνελ υπήρχε το καρτελάκι που είχε το όνομά του. .

Προσωπική άποψη όταν σου κάνουν την τιμή να σε καλούν σε μία τόσο μεγάλη ένωση Πρόεδρε πρέπει να δίνεις το παρών. .Τη στιγμή μάλιστα που σε πολύ μικρότερες και ακριτικότερες περιοχές δώσατε το παρών. .Να γνωρίζεται πως σχολιάστηκε και μάλιστα άσχημα η απουσία σας. .


Και μη βιαστεί κανείς να με πεί περίεργο και αντιδραστικό. ..

Προσωπική άποψη εκφράζω και αυτό που οι συνάδελφοι είχαν απορία. . Όποιες διαφορές και αν έχεις δίνεις το παρών για τους συναδέλφους που εκπροσωπείς.



ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ


Πηγή ➤

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου