Απαγορεύουν το αλκοόλ στις ''ευαίσθητες'' περιοχές του Euro



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τα εκτεταμένα επεισόδια εμταξύ οπαδών στη Γαλλία οδήγησαν την κυβέρνηση στη λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών της χώρας από εδώ και στο εξής απαγορεύεται αυστηρά η πώληση αλκοόλ σε όλες τις "κρίσιμες" περιοχές, δηλαδή έξω από τα γήπεδα όπου διεξάγονται οι αγώνες του Euro αλλά και στα ειδικά σημεία συγκέντρωσης των οπαδών.

«Ζήτησα από τους δημάρχους όλων των περιοχών να λάβουν όλα τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να απαγορευθούν η πώληση, η κατανάλωση και η μεταφορά αλκοολούχων ποτών σε όλες τις ευαίσθητες περιοχές. Σίγουρα, το συγκεκριμένο μέτρο θα επηρεάσει τον δημόσιο τομέα και τα τοπικά καταστήματα αλλά είναι απαραίτητο. Επίσης, οι δρόμοι θα πρέπει να καθαριστούν έτσι ώστε να απομακρυνθούν μπουκάλια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως "όπλα"», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Μπερνάρ Καζενέβ.




Πηγή ➤ thestival

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου