Για να εκδικηθεί την πρώην του άρχισε να τη διασύρει... διαδικτυακά.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο Αυτόφωρο οδηγείται αύριο το μεσημέρι ο 30χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίαζε την πρώην κοπέλα του, στέλνοντας μέσω διαδικτύου σε γνωστούς και συγγενείς της «ροζ» υλικό από τις προσωπικές τους στιγμές.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όμως η δίκη του - η οποία αναβλήθηκε στις 8 Αυγούστου- θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 30χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράνομης και άνευ δικαιώματος ανακοίνωσης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε μη δικαιούμενα πρόσωπα κατ' εξακολούθηση.

Η 25χρονη κατήγγειλε τα όσα βίωνε το τελευταίο διάστημα από τον 30χρονο μετά από το τέλος της σχέσης τους. Της έστελνε μηνύματα, ήταν πιεστικός και τελικά έφτασε - όπως είπε - στα άκρα με τη δημοσιοποίηση του υλικού, αναγκάζοντας την ίδια να υποβάλλει μήνυση για να γλιτώσει.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου