ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Εγκλωβίστηκε στα χιόνια λεωφορείο με μαθητές.



elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εγκλωβισμένοι μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που τους μετέφερε στο σχολείο τους στα Καλάβρυτα είναι μαθητές της περιοχής.


Εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης στην περιοχή της Αροανίας, το λεωφορείο "κόλλησε" στο πέρασμα Πριολιθίου καθώς δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο στο οδόστρωμα, σύμφωνα με το Καλάβρυτα news.

Το όχημα παραμένει ακινητοποιημένο περιμένοντας το εκχιονιστικό για να καθαρίσει τον δρόμο από το χιόνι κι έτσι να συνεχίσει το ταξίδι του το λεωφορείο και οι μαθητές αλλά και οι άλλοι επιβάτες του να φτάσουν στον προορισμό τους.

02

Άμεσα έσπευσαν συνεργεία εκχιονισμού και με ασφάλεια οδήγησαν το λεωφορείο στον προορισμό του.

Να τονίσουμε ότι στο αυχένα Πριολίθου πάντα πιάνει αρκετό χιόνι με αποτέλεσμα τα προβλήματα στην μετακίνηση να είναι μεγάλα.

Πηγή ➤ cnn

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου