«ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ» Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ!: "Κρυώνεις? Θα σε ζεστάνει ο Νίκος ο «φωτιάς»!" - Η ανακοίνωση που έγινε viral

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε στον «Κόσμο» για τους επαναλαμβανόμενους διαπληκτισμούς σε πολυκατοικίες της Πάτρας με αφορμή το πετρέλαιο θέρμανσης. Διανύουμε τις πιο παγωμένες ημέρες του χειμώνα, η θερμοκρασία έχει πέσει κατακόρυφα και το πετρέλαιο μοιάζει και φέτος όνειρο μακρινό.

Ένα από τα πολλά δυσάρεστα που έφερε η κρίση στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια είναι και η έλλειψη θέρμανσης στα σπίτια. Ο καθένας προσπαθεί να ζεσταθεί με όποιο τρόπο μπορεί προκειμένου να μην αρχίσουν να παρουσιάζονται… κρυσταλλάκια πάγου στο ταβάνι του. Αλλοι με σόμπα, άλλοι με αερόθερμα… και κάποιοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ζέστη… στα καλοριφέρ! Ελα ντε όμως που λόγω των γνωστών διαφωνιών μεταξύ ενοικιαστών και ιδιοκτητών σε πολλές πολυκατοικίες εξακολουθούν και… δεν ανάβουν καλοριφέρ!

Είναι γνωστό πως την τελευταία πενταετία οι πολυκατοικίες έχουν… διαγράψει από το λεξιλόγιο τους τον όρο πετρέλαιο. «Εδώ δεν έχουμε χρήματα για τα βασικά κοινόχρηστα θα βάλουμε και πετρέλαιο»; μας λένε.

Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένοι που δεν συμβιβάζονται με  την ιδέα και επιμένουν να πιέζουν τους διαχειριστές για να μπει στους καυστήρες το πολύτιμο υγρό που θα ζεστάνει το κοκαλάκι τους.

Κάτι που συνέβη και σε πολυκατοικία στα προσφυγικά της Πάτρας. Η διαχειρίστρια είχε απηυδήσει από τις οχλήσεις των υπόλοιπων ιδιοκτητών που την πίεζαν ασφυκτικά να βάλει πετρέλαιο. Τα κουδούνια και τα τηλέφωνα χτυπούσαν σε καθημερινή βάση, κυρίως από γυναίκες που διαμένουν στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και που έτυχε να έχουν… λιγότερη «ηλιακή ενέργεια» από τους μπροστινούς.. Μάταια εκείνη προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Αγανακτισμένη λοιπόν, εξέφρασε το παράπονο της μια μέρα σε ένα φίλο της, επίσης κάτοικο της περιοχής και με αρκετό χιούμορ, και εκείνος αστειευόμενος της είπε να φέρει τις εν λόγω κυρίες σε αυτόν για να τις ζεστάνει και έτσι να λυθεί το πρόβλημα.

Τότε αμέσως η διαχειρίστρια σκέφτηκε μια ιδέα. Την οποία και υλοποίησε: Να κρεμάσει στον πίνακα ανακοινώσεων ένα χαρτί με μια πρόταση  για τις «παγωμένες» ιδιοκτήτριες. Ο φίλος της συμφώνησε και το επόμενο πρωί όσοι το διάβασαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ούτε λίγο ούτε πολύ έγραφε πως ο κύριος – φωτιά, θα ζέσταινε όσες κρύωναν.

Ο σάλος που δημιουργήθηκε δεν είχε προηγούμενο αλλά έφερε και αποτέλεσμα καθώς κανείς δεν ξαναενόχλησε τη διαχειρίστρια (είπαν… με τέτοια «τρέλα» που κουβαλάει, ας την αφήσουμε ήσυχη)!

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου