Θρήνος στην Στυλίδα - Πατέρας τεσσάρων παιδιών νεκρός σε τροχαίο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια κακιά στιγμή σε έναν δρόμο τον οποίο γνώριζε χρόνια, έκοψε ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής) το νήμα της ζωής του 55χρονου οικογενειάρχη, από το Αυλάκι Στυλίδας.
Το κακό έγινε γύρω στις 8 το βράδυ στο σημείο που ξεκινά η νησίδα στην είσοδο της πόλης της Στυλίδας από την παλιά εθνική που έρχεται από Λαμία.

Ο 55χρονος με μια μαύρη κλούβα φαίνεται πως προσπάθησε να προσπεράσει λεωφορείο, χωρίς να υπολογίσει ότι είχε φτάσει στο ύψος της νησίδας. Στη θέα της, προσπάθησε να κάνει ελιγμό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της κλούβας και να «καρφωθεί» σε ελιά.
 
Δυστυχώς η σύγκρουση με το δέντρο, από τον καρπό του οποίου μεγάλωσε την οικογένειά του (ήταν γνωστός ελαιοπαραγωγός), αποδείχτηκε μοιραία.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η κακιά είδηση μαθεύτηκε γρήγορα βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη περιοχή αφού ο 55χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το ΑΤ Στυλίδας.

Πηγή ➤ lamiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου