Εικόνες ΣΟΚ – Οδηγός αυτοκινήτου σέρνει στο δρόμο δεμένο σκύλο.(Φωτό)

elas.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συγκλονίζει η εικόνα κακοποίησης σκύλου που μεταφέρετε δεμένος από την κοτσαδούρα εν κινήσει  οχήματος, στην ορεινή Αχαΐα.

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε το ζωο, κατέγραψε ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο στο 5ο χιλιομετρο της Επαρχιακής Οδού Μεγάλου Σπηλαίου – Καλάβρυτα.

Όπως φαίνεται το ζώο σύρεται δεμένο στο δρόμο, από τον οδηγό του αυτοκινήτου, που άγνωστο γιατί έχει υποβάλει σε αυτό το φρικτό βασανιστήριο το τετράποδο.

Μάλιστα διερχόμενος οδηγός τον ακινητοποιήσε, ενημερώνοντας τον πως θα τον καταγγείλει στις αρχές. Εκείνος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνη του και συνέχισε την πορεία του, έχοντας ακόμα τον σκύλο δεμένο!



Πηγή ➤ aetos-apokalypsis

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :