Νέα προκύρηξη για Συνοριοφύλακες."Σήμα για έκδοση".

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σήμα για έκδοση της προκήρυξης με την οποία θα προσληφθούν 400 συνοριοφύλακες έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Έβρο δήλωσε ότι: Αναφερόμενος στα επιμέρους σημεία του εν λόγω σχεδιασμού, σημείωσε: «Όσον αφορά το θέμα εδώ της περιοχής έχουμε την ενίσχυση, με την πρόσληψη 400 συνοριοφυλάκων, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την Περιφερειακή Ενότητα του Έβρου και προχωρούμε επίσης στα θέματα που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, που υπάρχει για το προσωπικό μας».

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο κυβερνητικός ανέφερε ότι η έκδοση του διαγωνισμού αναμένεται από μέρα σε μέρα.

Σημειώστε τα βασικά σημεία του νέου διαγωνισμού:

Όριο ηλικίας: Έως 28 ετών (παρά τις συζητήσεις και τις πιέσεις που ασκήθηκαν για επιμήκυνση έως το 30ο παρέμεινε τελικά το 28ο ).
Ανάστημα: 1,70 χωρίς υποδήματα
Τατουάζ: Να μην έχουν δερματοστιξία
Στρατιωτικές υποχρεώσεις: Εκπληρωμένες

Σημειώστε ότι η προκήρυξη βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Σοφία Χύτου

Πηγή ➤ workenter.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου