Στα πράσα το Λαμόγιο ο Δάσκαλος - που σκηνοθέτησε ληστεία, γιατί "έφαγε" τα χρήματα μαθητών στην Θεσσαλονίκη.

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι του επιτέθηκαν στο προαύλιο του σχολείου, τον χτύπησαν και τον έκλεψαν, αλλά ο ίδιος είχε ξοδέψει 1.000 ευρώ που προορίζονταν για εκδρομή των μαθητών
«Έφαγε» τα χρήματα των μαθητών, τα οποία με κόπο μάζευαν ευρώ – ευρώ οι ίδιοι και οι γονείς τους, για να πραγματοποιήσουν μία σχολική εκδρομή και σκηνοθέτησε ληστεία, ώστε να το παίξει ο ίδιος θύμα.

Τα παραπάνω έκανε ο υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, ενώ δε δίστασε να αυτοτραυματιστεί ελαφρά, ώστε το σενάριό του να γίνει πιστευτό.

Ο 53χρονος δάσκαλος είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι γύρω στις 9:00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μέσα στο προαύλιο του σχολείου, του επιτέθηκαν άγνωστοι και αφού τον χτύπησαν, του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο και 1.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του και τα οποία προορίζονταν για σχολική εκδρομή των μαθητών του σχολείου. Το δάσκαλο βρήκε τραυματισμένο λίγες ώρες αργότερα η ιδιοκτήτρια του κυλικείου του σχολείου και κάλεσε την αστυνομία.

Ωστόσο, τα επιχειρήματά του 53χρονου εκπαιδευτικού δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ερευνώντας την υπόθεση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη.

Ο δάσκαλος αναγκάστηκε να ομολογήσει και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Πηγή ➤ ethnos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου