Μήνυμα προειδοποίησης για τον Κοροναϊό στα κινητά σε όλη την Ελλάδα.

elas-lyste


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μαζικά ενημερωτικά μηνύματα για τον κορωνοϊό έστειλε πριν λίγο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στα κινητά των πολιτών. Συνοδευόταν και από ήχο Alert.

Η υπηρεσία 112 ζητά από τους πολίτες και ειδικότερα τις ευπαθείς ομάδες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να ενημερώσουν γιατρό εάν έχουν κάποιο σύμπτωμα.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει τα εξής:

«Οδηγίες για κορωνοϊό: Ευπαθείς ομάδες: Μείνετε σπίτι όσο γίνεται περισσότερο. Γενικός πληθυμός: Μείνετε σπίτι με το παραμικρό σύμπτωμα ίασης. Αν έχετε συμπτώματα, μιλήστε με γιατρό πριν πάτε νοσοκομείο. Τηρείτε κανόνες υγιεινής. Μην βάζετε εσάς και άλλους σε κίνδυνο».

Στη συνέχεια το μήνυμα επαναλαμβάνεται στα αγγλικά.


Ο  κρατικός μηχανισμός άρχισε να δουλεύει…

Πηγή ➤ xanthinew

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου