Στην Ορεστιάδα με τα χρώματα της ΕΛ.ΑΣ το πρώτο από τα οχτώ τεθωρακισμένα MRAP Typhoon GSS-300.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην Ορεστιάδα το πρώτο από τα οχτώ τεθωρακισμένα MRAP Typhoon GSS-300 που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ

Άφιξη στη ΔΑ Ορεστιάδας (29/03-14.00) για το πρώτο από τα οχτώ κατασχεμένα τεθωρακισμένα MRAP Typhoon GSS-300, τα οποία μετά τον αποχαρακτηρισμό τους, έχουν περάσει στη δικαιοδοσία της ΕΛ.ΑΣ.

Τα οχτώ καναδικής κατασκευής τεθωρακισμένα, μετακινήθηκαν αρχικά το πρωί της Δευτέρας (23/03) στην Υπηρεσία Τεχνικών Μέσων της ΕΛ.ΑΣ στην Αμυγδαλέζα για στις απαραίτητες τεχνικές εργασίες- βαφής στα χρώματα της ΕΛ.ΑΣ,  μετατροπή με μεγαφωνική, τοποθέτηση φάρου και πλέγματος. Με το αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο των τεχνικών μέσων Υπηρεσιών των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων Ασφάλειας, με τα καλαίσθητα διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ.


Οι τεχνικές εργασίες στο πρώτο τεθωρακισμένο MRAP Typhoon GSS-300, ολοκληρώθηκαν (27/03) και έλαβε φύλλο πορείας για τα ελληνικά σύνορα του Έβρου. Ενώ τη Δευτέρα (30/03) αναμένεται να λάβει φύλο πορείας και ενα δεύτερο το οποίο θα μετακινηθεί σε υποστήριξη στις περιπολίες των Ελληνικών Δυνάμεων στον Έβρο.

Το τεθωρακισμένο MRAP Typhoon GSS-300,  όπως σημειώνουν πηγές μεταφέρθηκαν με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία στις Καστανιές και επιχειρούν προκειμένου να συμβάλλουν στην προστασία των συνόρων μας.


Πηγή ➤ nantiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου