Tα παιδιά των Ενόπλων Δυνάμεων κάνουν περήφανη την Ελλάδα.

elas-lyste_blogspot

Το παρακάτω κείμενο  και την φωτογραφία, μας τα έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος.

  Ο παγκόσμιος χρυσός Πρωταθλητής του Judo και χρυσός Ολυμπιονίκης ΗΛΙΑΔΗΣ Ηλίας και ο Πρωταθλητής της ΕΛ.ΑΣ  Ε.Φ. ΨΑΛΙΔΑΣ Περικλής με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νοτιοανατολικής  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Γεώργιο σε φωτογραφικό στιγμιότυπο κατά την υποδοχή τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

     Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, τα παιδιά των Ενόπλων Δυνάμεων την κάνουν περήφανη, ανεβάζοντάς την στο βάθρο του νικητή.

  Η Ελληνική ομάδα του Judo αφίχθη χθές  31/08/2014 και ώρα 23:40 με την πτήση SU 2112 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου δημοσιογράφοι και συγκεντρωμένος κόσμος  επιφύλασσε θερμή υποδοχή.

Πηγή ➤ politikanet

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου