Αστυνομικός Διοικητής "χάθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι".


Ένα περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα σε χωριό του Ν. Χανίων στο οποίο κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο Διοικητής ωστόσο του τμήματος της περιοχής που έπρεπε να καταγράψει το γεγονός δεν ήξερε καν που ήταν το χωριό που έπρεπε να πάει!

Για αλλού ξεκίνησε και αλλού έφτασε!

Όταν τελικά βρήκε το δρόμο του, ρώτησε τον παθόντα την ώρα της καταγραφής του συμβάντος, ποιά είναι η ονομασία του χωριού για να σιγουρευτεί που βρίσκεται.. και το χειρότερο από όλα είναι ότι ο Αστυνομικός αυτός είναι εκεί πάνω από 5-6 χρόνια!

Από τις ερωτήσεις του αποδείχτηκε ότι δεν πήγε ποτέ από το εν λόγω χωριό, ή και αν πήγε δεν ήξερε που βρίσκεται και βρέθηκε περαστικός από εκεί.

Και τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια; Προφανώς ήταν απασχολημένος με την παραβατικότητα στα υπόλοιπα χωριά της περιοχής και δεν του έμεινε χρόνος.. Ή στο εν λόγω χωριό ήταν όλα ήσυχα και όμορφα! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Κάθε σωστός Διοικητής και ειδικά σε μια «ευαίσθητη» περιοχή όπως την συγκεκριμένη, είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει κάθε πέτρα, να γνωρίζει το κάθε τι που γίνεται στα όρια της αρμοδιότητας του.

Αν δεν γνωρίζει, σημαίνει απλά ότι δεν κάνει σωστά την δουλειά του.
flashnews
 
Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου