Ο Παπακωνσταντίνου διέγραψε τα ονόματα των συγγενών του ..



Σύμφωνα με τα νέα ευρήματα που προέκυψαν από τους ελέγχους της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.. 

Εντός της περιόδου που την λίστα Λαγκάρντ είχε στα χέρια του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου περιορίζεται ακόμα περισσότερο η διαγραφή των τριών συγγενών του από την λίστα Λαγκάρντ.

Ειδικότερα...

από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον φορητό υπολογιστή που είχε ο Ιωάννης Διώτης ως προϊστάμενος του ΣΔΟΕ προέκυψε ότι δεν εντοπίστηκαν τα αρχεία των συγγενών του Παπακωνσταντίνου. 

Να σημειωθεί ότι εάν η αλλοίωση είχε γίνει από τον Διώτη τότε τα σχετικά ηλεκτρονικά ίχνη θα είχαν αποθηκευτεί και εντοπιστεί στην ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Πιο αναλυτικά, η πραγματογνωμοσύνη αναφέρει: «πραγματοποιήθηκε εγκληματολογική αναζήτηση ως προς τις ονομασίες των 2062 αρχείων λογιστικών φύλλων διαμόρφωσης xls όπου κατέστη δυνατό να εντοπιστούν 1972 από αυτές σε διάφορες τοποθεσίες του πειστηρίου του σκληρού δίσκου…» και προσθέτει ότι στις ονομασίες που δεν εντοπίστηκαν περιλαμβάνονται και τα 3 αρχεία των συγγενών του Παπακωνσταντίνου.

Πέραν αυτών, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη φαίνεται να έχει δημιουργηθεί και τρίτο USB. 

Συγκεκριμένα, η έκθεση της ΔΕΕ αναφέρει ότι ο υπολογιστής δέχθηκε τρία στικακια «με ανακριτικό ενδιαφέρον». 

Το συγκεκριμένο εύρημα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Διώτης δημιούργησε δύο και όχι ένα αντίγραφο του USB που του είχε παραδώσει ο Παπακωνσταντίνου.



Πηγή ➤24GR

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου