Με ποιο κόμμα θα κατέβει στις εκλογές η Έλλη Στάη;



Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί επιτέλους με την πολιτική η Έλλη Στάη σε συνέντευξη που έδωσε στον καλό της φίλο Λάμπη Ταγματάρχη στη νέα του εκπομπή Λαμπατέρ στο κανάλι novalife....

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί προτάσεις από όλους του πολιτικούς χώρους τις οποίες όμως μέχρι σήμερα έχει απορρίψει.
Στην ερώτηση όμως αν τώρα το σκέφτεται απάντησε μεν λακωνικά πλην όμως θετικά. «Μπορεί», είπε.
Οι δύο φίλοι αποκάλυψαν στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη ο οποίος ήταν ο «έκτακτος» συμπαρουσιαστής του κ. Ταγματάρχη, το παρασκήνιο της συνεργασίας τους στην ΕΡΤ.

Ο τότε διευθύνων σύμβουλος είπε πως ήταν απελπισμένος και πήρε την Έλλη Στάη για να συναντηθούν προκειμένου να της προτείνει τη συνεργασία. Στη συνάντηση αποκάλυψε η Έλλη Στάη δύο πράγματα της έκαναν εντύπωση.

Το γεγονός ότι ο επικεφαλής της ΕΡΤ της υποσχέθηκε μηδενική παρεμβατικότητα στη δουλειά της-πράγμα δύσκολο για τη δημόσια τηλεόραση όπως επεσήμανε- και η εξαιρετικά χαμηλά για τα δεδομένα του 2010 αμοιβή της.

Είπε όμως πως επειδή ήταν από τους λίγους που το 2010 είχαν αντιληφθεί την κρίση που θα ξέσπαγε στα media αποδέχθηκε την πρόταση και μάλιστα έως σήμερα δεν το έχει μετανιώσει.

Φύλαγε όμως και ένα καρφί – παράπονο για τον Λάμπη Ταγματάρχη καθώς υποστήριξε πως όταν η ΕΡΤ «νίκησε» στης εκλογές -εννοώντας στα νούμερα της AGB- δεν το διαφήμισε όσο έπρεπε υποκύπτωντας στις πιέσεις του ανταγωνισμού.


Πηγή ➤ gourou

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου