Τσάμπα ευχές από πολιτικούς και παρατρεχάμενους των κομμάτων..


Τσάμπα ευχές από πολιτικούς και παρατρεχάμενους των κομμάτων
Tα χρόνια της "ευημερίας" της Ελλάδας κάθε τέτοια εποχή, γέμιζαν τα γραφεία και τα σπίτια από ευχετήριες κάρτες κάθε λογής πολιτικάντηδων με τυποποιημένες ευχές για "Καλό Πάσχα".

Οι πιο large μάλιστα, έστελναν ο ένας στον άλλο μεγάλα καλάθια με κρασιά δίκην επαγγελματικών δώρων, συντηρώντας μία νοοτροπία δήθεν αβροφροσύνης.

Οι εποχές όμως άλλαξαν και πλέον οι φορολογικές υποχρεώσεις και η κοινωνική κατακραυγή για σπατάλες, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια σε κανέναν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα φέτος ελάχιστοι να τολμήσουν να στείλουν έντυπες ευχές.

Αντί χάρτινων ευχετήριων καρτών λοιπόν, γέμισαν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία με ηλεκτρονικές που δεν κοστίζουν τίποτα και προφανώς φθάνουν σε περισσότερους, έστω και την ύστατη στιγμή.

 Άλλοι καιροί, άλλα ήθη για το πολιτικό σύστημα που δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως αυτά αποτελούν παρελθόν

Πηγή ➤ .newsbomb

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου