Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα και συνελήφθησαν…



Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα και συνελήφθησαν…
Συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα της Μυτιλήνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 39χρονος υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.
Συνελήφθησαν ακόμη, τρεις (3) γυναίκες, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 16, 17 και 35 ετών, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.
Ειδικότερα, κατά τον καθιερωμένο από τους αστυνομικούς έλεγχο, των επιβατών αεροπορικής πτήσης με προορισμό τη Γερμανία, ο 39χρονος και οι τρεις (3) Σύριες, που συνόδευε, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος, προμήθευσε τις τρεις γυναίκες, με πλαστές ταυτότητες Ρουμανικών Αρχών, προκειμένου να διευκολύνει την μετακίνηση τους στο εξωτερικό.
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
Πηγή: lesvosnews.gr



Share on Google Plus

apostratos

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου