ΠΑΤΡΑ: Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ… ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - «Καυτή» υπάλληλος προκαλεί!..

 
 
Λόγω γυναικολογικού είχε εξάψεις και προκαλούσε ακόμα και τους πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν…
 
Η 45χρονη δημόσια υπάλληλος είναι αρκετά «καυτή» και παθιασμένη, όπως λένε οι συνάδελφοί της και δεν πτοείται μπροστά σε τίποτα. Ούτε ακόμα και στους πολίτες που στέκονται μπροστά της για να τους εξυπηρετήσει… Και εκτός από τη διεκπεραίωση της υπόθεσής τους φροντίζει ώστε, ενίοτε, να απολαμβάνουν και… οπτική «θέα»!
 
Είτε από το… αρκετά βαθύ ντεκολτέ της, που σκοπίμως ρίχνει για να αποκαλύπτονται περισσότερα σημεία του στήθους, είτε ακόμα και στα… πιο απόκρυφα σημεία, τις μέρες που φορά κοντές φούστες! «Μάλιστα τέτοια σκηνικά έχουν γίνει σκέτη ρουτίνα αφού επαναλαμβάνονταν για χρόνια», μας λέει συνάδελφός της.
 
Αποκαλύπτοντας ότι αιτία για όλα αυτά έχει σταθεί ένα σπάνιο γυναικολογικό πρόβλημα που η ίδια αντιμετωπίζει και το οποίο σε συνδυασμό με την ούτως ή άλλως (λόγω απελευθερωμένου χαρακτήρα) έντονη ερωτική της διάθεση, αυξάνει κατακόρυφα τις… ορέξεις της.
 
Γι’ αυτό και κάθε λίγο και νιώθει να «φουντώνει», όπως χαρακτηριστικά λέει στους συναδέλφους της και αυτό την οδηγεί στο να προκαλεί κάθε έναν που βρίσκεται απέναντί της… Όμως το πρόβλημα φαίνεται ότι ξέφυγε από το επίπεδο του αστείου, με αποτέλεσμα ο προϊστάμενός της να εισηγηθεί πριν λίγο καιρό την απόσπασή της σε άλλη δημόσια υπηρεσία όπου δεν υπάρχει συναλλαγή με το κοινό.
 
Όμως η υπάλληλος έγινε έξω φρενών! Κι αυτό όχι γιατί δεν της άρεσε η άλλη υπηρεσία, αλλά επειδή βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο και δεν βολευόταν να πηγαινοφέρνει τα δύο της παιδιά στο σχολείο…
 
Του… άφησε τα παιδιά στο γραφείο!
 Παρά τις εκκλήσεις της προς τον προϊστάμενο, εκείνος ήταν ανένδοτος, επιμένοντας ότι η υπηρεσία έχει εκτεθεί στον κόσμο και πως είναι επιβεβλημένη και για την ίδια η αλλαγή του εργασιακού περιβάλλοντος.
 
Και τελικά τι έκανε η γυναίκα; Δεν δίστασε την επομένη να… εισβάλει στο γραφείο του προϊσταμένου της μαζί με τα δύο της παιδιά, τα οποία… άφησε εκεί, λέγοντάς του: «Να τα πηγαίνεις εσύ στο σχολείο κάθε πρωί και να τα παίρνεις το μεσημέρι».
 
Και… κυριολεκτικά τα άφησε όλο το πρωινό στο γραφείο του, με αποτέλεσμα να τον κάνει να το ξανασκεφτεί…
 

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου