Στα χέρια της Ασφάλειας καταζητούμενος για τους νονούς της Πάτρας, Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών


Στα χέρια της Ασφάλειας καταζητούμενος για τους νονούς της Πάτρας, Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών
 

Ένας ακόμη από τους δύο καταζητούμενους για το αιμοβόρο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ νονών στην Πάτρα βρίσκεται από χθες στα χέρια της Ασφάλειας, καθώς εγκλωβίστηκε και συνελήφθη στο Χαλάνδρι. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο Θ.Δ. εμπλέκεται σε άνω των 10 περιπτώσεις ληστεςιών κυρίως σε τράπεζες που διαπράχτηκαν στην Αττική, ενώ κατηγορείται και για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος αστυνομικών, καθώς πυροβόλησε πέρσι εναντίον πληρώματος περπολικού που τον καταδίωκε μετά από ληστεία στη Ρόδο.


 
Όπως γράφει το patrastimes.gr ο Θ. Δ, μαζί με τον Δ. Β. εμπλέκονται στη δολοφονία των Κώστα Φράγκου και Βασίλη Σινούρη, έξω από το κλαμπ Bijoux της οδού Σαχτούρη, στις 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην καφετέρια που πιάστηκε ο Δ. βρισκόταν και ο Δ. Β, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της 17 Απριλίου είχαν πέσει «γαζωθεί» από αυτόματο υποπολυβόλο και πιστόλι ο Κώστας Φράγκος και ο Βασίλης Σινούρης, με αποτέλεσμα ο Β. Σινούρης να σκοτώνεται επί τόπου και ο Κ. Φράγκος να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.
 
 
Πηγή:bloko
Ένας Ένας




Share on Google Plus

apostratos

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου