Ζάκυνθος : Συνελήφθη υπήκοος Ουγγαρίας διακινητής Αφγανού με πλαστά έγγραφα


Η κινητικότητα των αστυνομικών αρχών της Ζακύνθου είχε σαν αποτέλεσμα νέες συλλήψεις. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της  Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

«Συνελήφθη υπήκοος Ουγγαρίας διακινητής Αφγανού μη νόμιμου μετανάστη στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου
Συνελήφθησαν χθες (18.06.2013) το απόγευμα στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 22χρονος διακινητής υπήκοος Ουγγαρίας, 17χρονου μη νόμιμου μετανάστη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ο 22χρονος Ούγγρος καθώς και ο 17χρονος Αφγανός εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης εξόδου από την χώρα μη νόμιμων μεταναστών.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος διακινητής, πραγματοποίησε σειρά προπαρασκευαστικών ενεργειών με σκοπό την διευκόλυνση της παράνομης εξόδου από τη χώρα του 17χρονου Αφγανού μέσω του Αεροδρομίου της Ζακύνθου σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•             ένα πλαστό διαβατήριο Πολιτικού Ασύλου Ουγγρικών Αρχών
•             τρία κινητά τηλέφωνα
•             το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ
•             δύο ηλεκτρονικά εισιτήρια αεροπορικής εταιρείας
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου».
ΖANTEPOLCLUB


Share on Google Plus

apostratos

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου