Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!



ΛΥΣΤΕ blog ➤
Απανωτές συλλήψεις «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία, είχαμε αυτές τις μέρες, για κατοχή και πώληση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, μια ακόμα απόδειξη ότι η αλβανική μαφία έχει κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στην εγκληματική αυτή δραστηριότητα.

Έτσι:
1η περίπτωση): Συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι, δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες από την Αλβανία, ηλικίας 24 και 27 ετών, για κατοχή ποσότητας ηρωίνης την οποία είχαν σκοπό να διακινήσουν στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Πιο συγκεκριμένα, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο στους δύο δράστες (εκ των οποίων ο ένας επέβαινε σε αυτοκίνητο ενώ ο άλλος ήταν πεζός), βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:
μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους (515) γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητο στο πάτωμα του συνοδηγού.
μια (1) χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους (9,4) γραμμαρίων και βρέθηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου μέσα σε θήκη γυαλιών.
το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM .
Σημειώνεται, ότι κατά την προσέγγιση των αστυνομικών ο 24χρονος, οδηγός του αυτοκινήτου, επιχείρησε επικίνδυνο ελιγμό προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο της Αστυνομίας και να ακινητοποιηθεί.
2η περίπτωση): Συνελήφθη στην Καισαριανή, μια 28χρονη «κατατρεγμένη κ.τ.λ.» από την Αλβανία, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης. Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για αλλοδαπούς διακινητές μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης, εντόπισαν το διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν, ως τόπο απόκρυψης της κοκαΐνης και συνέλαβαν την 28χρονη. Επιπλέον αναζητούνται δύο (2) ομοεθνείς της, εκ των οποίων ο ένας έχει κατά το παρελθόν συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους -2.615- γραμμ.
Μία -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Τρία -3- κινητά τηλέφωνα
Δύο -2- Ι.Χ.Ε. αυτ-τα
3η περίπτωση: Τρίτωσε το κακό με την σύλληψη στην Αγία Παρασκευή, ενός 27χρονου «κατατρεγμένου οικονομικού μετανάστη», επίσης από την Αλβανία, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εννέα κιλά ηρωίνης καθώς και σκόνη λευκού χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης βάρους 286 γραμμαρίων, 2.320 ευρώ και ένα πλήρες εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης (υδραυλική πρέσα, ηλεκτρικοί αναδευτήρες, ζυγαριές, κόσκινα, μεταλλικά καλούπια, διάφορα εργαλεία).
Να τα χαίρονται τα… τζιμάνια οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Πηγή ➤ antiratsistiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου