To μαγικό δαχτυλίδι που μπορεί να ξεκλειδώνει όλα τα κινητά!



ΛΥΣΤΕ blog ➤Από τη Κίνα με αγάπη...

Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό κινεζική εταιρεία, η Shanda παρουσίασε ένα δαχτυλίδι, το οποίο μπορεί να ξεκλειδώσει συσκευές κινητής τηλεφωνίας καθώς και να μεταφέρει ηλεκτρονικά δεδομένα.
Το όνομα του δαχτυλιδιού είναι Geak Ring και έχει ενσωματωμένο στο εσωτερικό του ένα chip, το με το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει συσκευές και επιτρέπει στον χρήστη να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτές.
Επίσης ο χρήστης, ακουμπώντας το δαχτυλίδι σε άλλες συσκευές, μπορεί να μεταφέρει αρχεία, όπως φωτογραφίες, τηλεφωνικές επαφές και άλλα ενώ το καλύτερο είναι ότι με μια μόνο φόρτιση μπορεί να έχει διάρκεια 99 χρόνια!
Το δαχτυλίδι προς το παρόν είναι σε φάση ανάπτυξης και φυσικά περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το πολύ ενδιαφέρον αυτό gadget...


Πηγή ➤ whos.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου