ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις για τη μεταφορά λαθρομεταναστών

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση μεταφοράς λαθρομεταναστών οι οποίοι μετά το σήμα κινδύνου που εξέπεμψαν την περασμένη Τρίτη όταν το σκάφος άρχισε να μπάζει νερά νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της και φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
«Ήδη κατά τη διαδικασία της προανάκρισης που είχε γίνει από την Υπηρεσία μας, ο καπετάνιος του πλοίου είχε ομολογήσει, οι άλλοι δυο είχαν καταθέσει κάποιες πληροφορίες, ενώ ο τέταρτος δεν είχε μιλήσει», είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Λιμενάρχης κ. Γιάννης Παπαδάκης.
Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας κ. Κων/νος Περάκης αναφέρει ότι, όπως προέκυψε από την έρευνα την οποία διεξάγουν, οι λαθρομετανάστες προέρχονται από τις χώρες Ιράκ, Πακιστάν, Αφγανιστάν και Συρία. Οι τέσσερις συλληφθέντες τούρκικης υπηκοότητας έχουν οδηγηθεί στη φυλακή και από εδώ και πέρα θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Για τους υπόλοιπους, οι οικογένειες, οι γυναίκες και τα παιδιά και όσοι κατάγονται από τη Συρία θα απελαθούν χωρίς κράτηση, ενώ οι εναπομείναντες 40, Αφγανοί, Ιρακινοί και Πακιστανοί θα παραμείνουν προς το παρόν στην Ιεράπετρα.

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

Πηγή ➤ anatolh

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου