Λάρισα: Μητέρα έκανε την 11χρονη κόρη της... "βαποράκι"


Αδίστακτη μπορεί να χαρακτηριστεί η Λαρισαία, που χρησιμοποιούσε την...
εντεκάχρονη κόρη της, προκειμένου, να διακινεί ανενόχλητη ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το «mothersblog.gr», οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τη δράση της 40χρονης μητέρας, όπως αναφέρει το Πρώτο θέμα, την έπιασαν μαζί με το παιδί της στο προαύλιο του Οργανισμού ΟΚΑΝΑ, όπου αναζητούσε πελάτες και βρήκαν πάνω της ένα κουτί που περιείχε 14 ναρκωτικά χάπια, 80 ευρώ και δυο κινητά.

Μαζί της συνέλαβαν και έναν 38χρονο στον οποίο είχε πουλήσει νωρίτερα τρία χάπια που βρέθηκαν στις τσέπες του μαζί με τρίμματα βουπρενορφίνης βάρους 1,2 γραμμαρίου.

Πηγή ➤ mothersblog

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου