Εγκεφαλικά νεκρή η 16χρονη από το τροχαίο στην Άρτα



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μόνο σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο το τροχαίο δυστύχημα στην Άρτα στο οποίο πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.

Το τροχαίο συνέβη την Πέμπτη λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στο 141 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Άρτας και το πολύνεκρο δυστύχημα ήταν αποτέλεσμα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μετωπικής σύγκρουσης δύο ΙΧ αυτοκινήτων στη θέση Συκούλα.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών από την άμορφη μάζα των σιδερικών στην οποία μετατράπηκαν τα δύο αυτοκίνητα, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η 16χρονη κοπέλα θεωρείται από τους γιατρούς εγκεφαλικά νεκρή ενώ το 3χρονο παιδάκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Νοσοκομείου Πάτρας με σπασμένα τα πόδια.

Παράλληλα στη ΜΕΘ νοσηλεύονται και ο 45χρονος οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, καθώς και ένα ακόμα 15χρονο κορίτσι.

Πηγή ➤ tragiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου