ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ... ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ... ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΜΙΤ ΟΜΩΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Μουανμέρ Γκιουλέρ, για την υπόθεση των συλληφθέντων μελών του κουρδικού κόμματος DHKP-C είχε, σύμφωνα με το πρακτορείo ειδήσεων Anadolu, o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, ο Τούρκος υπουργός μετέφερε την ευαισθησία της Τουρκίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση τονίζοντας ότι θα πρέπει να αξιολογούνται με προσοχή τα αιτήματα των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης για πολιτικό άσυλο στη Ελλάδα, με τον Νίκο Δένδια να δηλώνει ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ηρεμία και την ασφάλεια του τουρκικού λαού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τη Δευτέρα, όπου εξετάστηκε με λεπτομέρειες η οργάνωσης της επιχείρησης κατά της συγκεκριμένης οργάνωσης, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να αναλάβουν καθήκοντα ειδικοί από μονάδες που ασχολούνται με την υπόθεση στην Τουρκία.

Πηγή ➤ stoxos.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου