Μη λαδώνεστε άλλο ρε παιδιά…


Τι κακό είναι αυτό που μας έχει βρει; Σε όλη την Ελλάδα πρώτο θέμα είναι το «ρεπορτάζ Μενεγάκη».

Δυο τρεις παπαράτσηδες τρέχουν κάθε καλοκαίρι πίσω από την σταρ στις 3μηνες διακοπές που κάνει στη χώρα. «Ερωτευμένη πήγε να φάει η Μενεγάκη» ασφαλώς με τον αμόρε της τον Ματέο, αλλά και πάλι με τον αγαπημένο της Ματέο «ξαναπήγε για βουτιές από το σκάφος η Ελένη».

Και μετά πάλι στο νοσοκομείο η Ελένη γιατί της ήρθε το φαΐ στο στόμα καθώς πήδαγε από το σκάφος με τη συναγρίδα στο στομάχι. Πάντα με τον Ματέο δίπλα της…Και όλα αυτά απευθείας στο instagram, twitter, facebook κλπ, μάλλον από κάποιον που πληρώνει για όλα αυτά η Ελένη, πάντα με τον Ματέο τον αγαπημένο της.

Μπορεί να το κοροϊδεύετε λοιπόν όλοι εσείς αλλά σάμπως εδώ τοπικά είμαστε καλύτεροι; Κράζετε όλοι αλλά πρώτο σε χτυπήματα,αν δείτε κάτω αριστερά στο press, είναι το θέμα με το στοματικό που έκανε μια μοντέλα σε έναν γόνο οικογένειας στη Λευκάδα!

Και με μηδέν σχόλια γιατί που να τολμήσεις να γράψεις κάτι εκεί δίπλα στον…μπουλκουμέ; Θα σε πάρουν στο μεζέ. Άσε που αποδεικνύεται ότι τα σχόλια δε μετράνε τίποτε τελικά.

Αλλά σας καταλαβαίνω. Πόσο να ασχοληθείς με τον τύπο που περνάει με τη μηχανή πάνω από την πλατεία και κοντεύει να τσακιστεί;

Πάτε παραλία, η μια τραβάτε την άλλη για να το ανεβάσετε στο twitter και οι υπόλοιποι αλείφετε ο ένας τον άλλο με λάδι! Έλεος όμως! Μη λαδώνεστε άλλο, φτάνει!

Πηγή ➤ agriniopress

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου