Αγανακτισμένος αναγνώστης καταγγέλει τη προκλητική Porche Cayenne με ΔΣ πινακίδες.




Σας στέλνω αυτές τις φωτογραφίες από κάτι που πέτυχα σήμερα στην Βουλιαγμένης το οποίο πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου.

Εκεί που όλος ο κόσμος παραμιλάει για τα...νέα μέτρα, τα φορολογικά, τις μειώσεις και τα σχετικά, να με τι κυκλοφορούν οι διπλωμάτες στην Αθήνα. Και από όσο γνωρίζω αυτά τα αυτοκίνητα είναι αγορασμένα με λεφτά του κράτους, όπως και τα έξοδα συντήρησής τους. (Ελπίζω να κάνω λάθος.)

Θα ήθελα αν μπορείτε να τις δημοσιεύσετε γιατί πιστεύω ότι αξίζει να δει ο κόσμος με τι κυκλοφορούν οι "διπλωμάτες" στην Αθήνα.



Πηγή ➤ tro-ma-ktiko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 σχόλια :

  1. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανηκει σε διπλωματικη αποστολη ξενου κρατους... δεν ειναι ελληνικο... δεν το συντηρουμε εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε εξοργισμενε μα......α το αυτοκινητο αυτο ειναι ξενης χωρας.Πως το πληρωνεις εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή πως θέλατε να κυκλοφορήσει? με κανά παπάκι ή με κανα Ciquencento?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο συγκεκριμένος ‘’αγανακτισμένος αναγνώστης’’ φωτογράφισε το Cayenne. Κάτι ξέρει ο άνθρωπος από ‘’ματσό’’ λαμόγια. Το ότι τον κρίνετε με χλευαστικά σχόλια το μόνο που πετυχαίνετε είναι κάνετε τον κάθε γραβατοκουκουλομένο τυπά να κρύβεται καλύτερα πίσω από την ‘’κουκούλα’’ του η πίσω από τα φυμέ τζάμια είτε λέγεται Cayenne αυτό είτε Ciquencento. (χωρίς να ξέρω ποιος είναι ο συγκεκριμένος της φωτογραφίας ούτε αν αυτός φορεί κουκούλα Cayenne. Ξέρω όμως ότι πολλοί φορούν κουκούλες φτιαγμένες με υλικά Cayenne. Και κάτι άλλο χλευάζοντες. Ένας διπλωμάτης δεν κάθετε να αλλάξει ζαντολάστιχα για να κάνει τον όμορφο (όμορφες οι ζάντες του συγκεκριμένου σέξι Cayenne ε? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή