Κατάθεση ψυχής ενός άνδρα της ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ...



Δεν με απασχολεί που με βρίζουν.

Αλλωστε αυτό ξέρει καλά να το κάνει ο δειλός. Μέσα μου ξέρω ότι με την κοινωνία τα έχω καλά.

Ξέρω ότι κάνω ότι είναι δυνατό για να διαφυλάτω τη σωματική ακεραιότητα του συνανθρώπου μου. Η πιο τιμημένη δουλειά στο κόσμο. Και ναι το ξέρω ότι μπορεί να πέσω εν ώρα υπηρεσίας, το ήξερα πριν μπω στη Αστυνομία. Αυτό έκαναν οι τιμημένοι μας πρόγονοι αψηφούσαν τον θάνατο. Τον χλεύαζαν.

Ετσι γίνονταν πιο δυνατοί. Ολος ο κόσμος γίνεται πιο δυνατός. Ο μεγαλύτερος φόβος των ανθρώπων για τον εξουσιασμό τους. Ο Θάνατος. Εγώ όμως (και όλοι οι άλλοι συνάδελφοι μου που είναι εκεί έξω) τον χλευάζω καθημερινά, κάθε φορά που βάζω τη στολή και καβαλάω το δίκυκλο (ΔΙ.ΑΣ).

Ακούγεται γραφικό αλλά θα το πω. Οσα και αν μας δίνουν έχουμε την ιερότερη ευθύνη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, τη διαφύλαξη της ζωής του συνανθρώπου μας.

ΤΕΛΟΣ. Βρίστε με δεν με πειράζει. Με κάνει πιο δυνατό και λυπάμαι για όσους μας βρίζουν γιατί όταν αποφασίσουν να εκτιμήσουν τη ζωή θα είναι αργά.

Εμείς όμως την έχουμε εκτιμήσει χλευάζοντας έμπρακτα το Θάνατο...

Πηγή ➤ elas-lyste

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 σχόλια :

  1. καλημερα , παληκαρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτην την πιπα ειλικρινά σε ποιο γραφείο την γράψατε;;; είναι εποχή παιδομαζοματος στην δι. Ας να μην ξεχνάμε, και φιλε ας σκοτωθούν τα κολοβυσματα από τα γραφεια και οι συνάδελφοί με 3κοιλες στην σπονδυλική στηλη που ζητάνε μια απαλλαγή από τα πολυατρεια τους απειλούν ότι θα είναι άνεργοι... Αρκετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ . ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΗΘΙΚΟ??????????? ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ. ΑΝΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΩΣ '' ΜΠΑΚΑΛΑΚΙΔΕΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ Κ.Λ.Π'' ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ''ΤΗ ΒΟΥΛΗ'' ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ '' ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠ..............ΛΟ Η ΒΟΥΛΗ '' ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΞΑΝΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΩΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ.Λ.Π. ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15ΩΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΙΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ,ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ,ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ,ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ Κ.Λ.Π.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΣΦΕΔΙΝΙΖΟΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝΕ .ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΠΙΛΑΚΙΖΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ Η ΛΥΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έσωσαν απτούς εαυτούς μας .. και κοίτα που βρισκόμαστε ..ανθίζουμε από ανάπτυξη δεν βλέπεις, τότε στη βουλή ο απλός κόσμος ήταν και μαγαζάτορες που είχαν αγανακτήσει γιατί ήξεραν τι θα ακολουθήσει με τα νομοσχέδια που άρχισαν τότε, το ότι εσύ μπορεί να είσαι σε καλή οικονομική κατάσταση αυτό δεν συμβαίνει για άλλους συμπολίτες σου, έχεις και το θράσος να κατηγορείς το κόσμο που κατέβηκε να διαμαρτυρηθεί , θέλετε το κόσμο απαθή , εσύ πάντως για να υπερασπίζεσαι με τόσο μένος τη κυβέρνηση παπαγαλάκι τους θα είσαι η ματατζης και έχεις λυσσάξει να μείνεις στην εξουσία.

      Διαγραφή
    2. h xamena ta exeis h arxises kai to xaneis h kanas volemenos malakas eisai dialekse kai pare,na xerese thn <<>>sas eythxos se ligo kairo feygw apo edw kai tha sas vlepw apo thn thleorash na anaptiseste kai na proodeuete,me ton liaph,ton antonh,ton vaggelh kai olous tous alous ethnoswthres,21/4/67

      Διαγραφή
  6. Το επαγγελμα σου δουλευει εις βαρος του απλου λαου και βοηθαει στην εξαλειψη της μεσαιας ταξης! Tο επαγγελμα σου υπηρετει το θελω του εκμεταλλευτη τελεια και παυλα, πηγαινε τωρα να φυλαξεις τα γαμ****α αφεντικα σαν καλο σκυλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μεγαλε κ τεραστιε αρχιμαγκα η αστυνομια δεν φυλαει μονο τα αφεντικα τησ που εσυ ψηφισεσ αλλα κ ολη την πολιτεια..αν μπορουσε να κανει μια μερα απεργεια να εβλεπα την μαγκια σου οπου αυτοι που ενοχλουνται απο την παρουσια τησ ειναι αυτοι που πρωτοι θα την αναζητουσαν γιατι θα τουσ επαιρναν και τα σωβρακα ολα τα ρεμαλια τησ κοινωνιασ που κατι τυποι σαν εσενα υπερασπιζονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Αστυνομια ΥΠΗΡΕΤΗ τον λαο και οχι τους πολιτικους... παρτετο χαμπαρι αυτο και αφηστε της εξυπναδες.... Μια μερα οπως ειπε και ενας φιλος να απεργηση η αστυνομια θα δειτε πως ολοι θα παρακαλατε να γυρισουν πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ 300 (ΟΧΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΤΥΝΌΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΤΡΟΧΑΙΑ, ΔΙΑΣ, ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ, ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ 300 ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣΤΥΝΌΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΗ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΠΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

      Διαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΟΥΝ Η ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΚΩΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΑ ΛΙΓΟ.ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΜΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.astinomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=81&Itemid=73&lang=
    Αφιερωμένο απο ένα σκυλί του συστήματος... γατάκια
    Υ.Γ Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν είστε γατάκια ή γίδια κάποιοι εδω μέσα.
    13.000 ποινικοί στις φυλακές άλλοι τόσοι έξω με περιοριστικούς όρους και άλλοι πόσοι που αθωώνονται με διάφορες μαεστρίες που αν δεν υπήρχε η ΕΛ.ΑΣ δεν θα τολμάγατε να βγείτε απο τα σπίτια σας. Μπράβο στο λεβέντη της ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σε όλους! Μία απλή επισήμανση "κύριοι" εσείς που βυσοδομείτε για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και την ΕΛ.ΑΣ. γενικότερα : Μπορείτε να μας πείτε εσείς που βρίζετε, ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ, ποιόν καλείτε με αγωνία και ζητάτε επιτακτικά την βοήθειά του όταν τριγυρνούν έξω από το σπίτι σας επίδοξοι κλέφτες;; Τον....ξάδερφό σας;; Όταν τρακάρετε στον δρόμο ποιόν καλείτε;; Τον...υδραυλικό της γειτονιάς σας;; Όταν επιστρέφετε σπίτι μετά από διασκέδαση και το βρίσκετε άδειο επειδή κάποια "καλόπαιδα" σας "νοικοκύρεψαν" ποιόν καλείτε;; Τον....Δήμαρχο;;; Όταν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση σε άλλον πολίτη για να βρείτε το δίκιο σας, που απευθύνεσθε;; Στον πρόεδρο της ομάδας ποδοσφαίρου που είστε οπαδός;;; Να βουτάτε την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν πληκτρολογήσετε τις βλακείες που διαβάζουμε! Όλοι θέλουμε καλύτερη αστυνόμευση, και να θυμάστε ότι όπως υπάρχουν επίορκοι αστυνομικοί, έτσι υπάρχουν και λαμόγια γιατροί, δικηγόροι, ταξιτζήδες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι...... Μόνο που αυτοί δεν παίζουν την ζωή τους κορώνα-γράμματα με τις λεκάνες και τους...μπιντέδες!!! Και όχι, πριν βιαστείτε να με ρωτήσετε, ΔΕΝ υπηρετώ στην ΕΛ.ΑΣ. Άντε, γατάκια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή