ΤΩΡΑ... "ΣΥΜΠΑΘΩΝ" ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τριήμερη προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 45χρονος, Γιώργος Ρουπακιάς, προκειμένου να απολογηθεί το προσεχές Σάββατο, για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

"Συμπαθών" αλλά όχι μέλος της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε ο δράστης της δολοφονίας, που πριν από λίγο έφυγε από τα Δικαστήρια Πειραιά, φορώντας μάλιστα άσπρο αλεξίσφαιρο, όπως και η σύζυγος του και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι θα απολογηθούν αύριο.

Οι πληροφορίες του parapolitika.gr λένε πως ο δράστης υποστήριξε πως δεν είχε κίνητρα για την δολοφονία, επιδιώκοντας έτσι να μειώσει την ποινή του...

Πηγή ➤ stoxos.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου