ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ- Στρατιώτες βγάζουν “το φίδι από την τρύπα”- Ρήτρες συμβολαίου υπάρχουν τελικά;ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στρατός για τον ιδιωτικό δρόμο στον οποίο πληρώνουμε διόδια για να μένει ανοιχτός, να έχει εκχιονιστικά και να μην ταλαιπωρούμαστε.


“Μια ιδιωτική εταιρεία με κύκλο εργασιών εκατομμυρίων σηκώνει τα χέρια ψηλά και το κράτος βάζει τους αμισθί στρατιώτες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Όταν ανοίξει η Αττική οδός, θα ζητάνε πάλι 2.80;

Βάσει νόμου η ανάδοχος και διαχειρίστρια εταιρία οφείλει να πληρώσει πρόστιμο περίπου 4.000.000€ για παραβίαση ρήτρας συμβολαίου όντας υποχρεωμένη να διατηρεί το οδικό δίκτυο σε λειτουργία με δικά της μέσα εκχιονισμού και ρίψης αλατιού και να διασφαλίσει όχι μόνο την διέλευση αλλά και την ασφάλεια των διερχόμενων. Για αυτό και τα διόδια.

Ο στρατός γιατί να καθαρίζει;”

Share on Google Plus

beteranizhta

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου