ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ...



Ένα ακόμη επεισόδιο κακοποίησης τετράποδου σημειώθηκε στη Λέσβο. Όπως αναφέρει η οργάνωση «Κιβωτός», την Παρασκευή άγνωστος πυροβόλησε με καραμπίνα ένα αδέσποτο σκυλάκι, στην περιοχή Γαϊδαρανήφορος. Το τετράποδο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λέσβου για να του παρασχεθεί η κατάλληλη κτηνιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υγεία του εξελίσσεται ομαλά και αναρρώνει. Είναι αρσενικό ημίαιμο λαμπραντόρ, περίπου ενός έτους, 17-18 κιλά. Τη Δευτέρα θα στειρωθεί και θα του γίνουν όλα τα σχετικά εμβόλια.

Η «Κιβωτός» υπενθυμίζει ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από τον πρώτο πυροβολισμό/δολοφονία ενός αθώου ζώου και ο δράστης δεν έχει ακόμα δικαστεί.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου