Νεκρός 22χρονος από κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη ο φίλος του στην Αιτωλοακαρνανία...


Νεκρός από σφαίρες κυνηγετικού όπλου έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 22χρονος μέσα σε σπίτι στην Κατοχή Οινιάδων...του δήμου Μεσολογγίου.

Η κοινωνία του χωριού αναστατώθηκε τόσο για το θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού όσο και για τη σύλληψη ως δράστη του συνομήλικου  και φίλου του θύματος.

Συγκεκριμένα το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσα σε σπίτι του χωριού,  μέσα στο οποίο βρίσκονταν μόνο οι δύο νεαροί, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στο Μεσολόγγι.

Όπως αναφέρει το agrinionews, κάτοικοι του χωριού που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 22χρονο.

Σημειώνεται, ότι η αστυνομία διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση ενώ η σορός του 22χρονου θύματος μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας..


Πηγή ➤ http://directnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου