Δείτε το βίντεο που έκανε πάνω από 50.000.000 ανθρώπους να δακρύσουν...(vid).



Για άλλη μια φορά ένα άρθρο θα ξεκινήσει λέγοντας πως τα ζώα είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Είτε είναι γάτα, είτε είναι σκύλος είναι πάντα εκεί.

Κάποιοι δε θέλουν να «φυλακίζουν» τα μικρά κατοικίδια στους τοίχους της μεγαλούπολης, οπότε επιλέγουν κάποιο καναρίνι ή ακόμα χρυσόψαρα.

Δε λείπουν βέβαια και οι σκληροπυρηνικοί που επιλέγουν αράχνες ή και φίδια.

Αν έπρεπε να τοποθετήσω σε μια κατηγορία τους JohnRendall και Ace Bourke δε θα ήξερα που να τους βάλω.

Οι δύο φίλοι περνούσαν μια μέρα του 1969 έξω από το μεγαλύτερο πολυκατάστημα του Λονδίνου – τα Harrods και αντί να προσέξουν κάποιο ανδρικό παπούτσι ή κοστούμι, εκείνοι πρόσεξαν ένα μικρό λιονταράκι στη βιτρίνα.

Οι δυο φίλοι αποφάσισαν να υιοθετήσουν το μικρό λιονταράκι και να το κρατήσουν για όσο χρόνο τους επιτρέπεται και είναι δυνατό. Πράγμα το οποίο έκαναν.

Μέσα στους 5 μήνες που έμεινε κοντά τους έγινε μάλιστα και διασημότητα της τοπικής κοινωνίας αφού παρουσιάστηκε σε εκπομές, ενώ γράφτηκε και βιβλίο για τη σχέση των τριών. Μεγάλωσαν το λιοντάρι σαν να ήταν ένα φυσιολογικό κατοικίδιο.

Το τάιζαν, το πήγαιναν βόλτα και κοιμόταν στο δικό του κρεβατάκι.

Ώσπου μια μέρα έπρεπε να επιστρέψουν το λιονταράκι στο φυσικό του περιβάλλον, έτσι βρέθηκαν σε έναν ζωολογικό κήπο στην Αφρική ώστε να αφήσουν τον φίλο τους.

Ο αποχωρισμός δύσκολος αλλά αναπόφευκτος.

Ένα χρόνο αργότερα ο JohnRendall και ο Ace Bourke αποφάσισαν να επισκεφτούν το λιοντάρι. Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου τους ενημέρωσαν πως ο Κρίστιαν ήταν ένα άγριο λιοντάρι πλέον – και μάλιστα πως είχε αποκτήσει τη δική του οικογένεια και πως πιθανότατα δε θα τους θυμόταν καν.


Η πραγματικότητα ήρθε όμως για να τους διαψεύσει, αφού το λιοντάρι όταν τους είδε όχι μόνο τους θυμόταν, αλλά μάλιστα συμπεριφερόταν σαν να ήταν ένα μικρό κουτάβι – πηδώντας πάνω τους και παίζοντας παιχνίδια.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που έκανε πάνω από 50.000.000 θεατές να δακρύσουν.



Πηγή ➤ creteplus

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου