Στόν Προμαχώνα συνέλαβαν το ληστή του Ηρακλείου Κρήτης..


Ένας από τους δράστες συνελήφθη στον Προμαχώνα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα.

Η μαρτυρία της άτυχης κοπέλας ότι οι δράστες μιλούσαν την μητρική της γλώσσα, βοήθησε τους αστυνομικούς να επικεντρώσουν τις έρευνες στους Ρουμάνους που είχαν φύγει από την πόλη μετά την Πρωτοχρονιά, όταν έγινε η ληστεία.

Ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς που είχαν ξυλοκοπήσει την 25χρονη τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της και της είχαν αρπάξει 513 ευρώ και τρία κινητά, εντοπίστηκε και συνελήφθη στα σύνορα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ο δράστης, που είχε πάνω του δυο από τα τρία κλεμμένα κινητά, μετήχθη στο Ηράκλειο όπου θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με κατηγορίες για ληστεία και πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του που ταυτοποιήθηκε.

Πηγή ➤ arouraios

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου