Τρίπολη: Συνελήφθη 46χρονος για διακίνηση ηρωίνης



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στις τσέπες ενός 46χρονου όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες της Ασφαλείας στην Τρίπολη οι οποίοι είχαν υποψίες ότι κάνει διακίνηση και είχαν στήσει οργανωμένη επιχείρηση, οδήγησαν…



σε έρευνα και στο σπίτι του.

Εκεί οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένη μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης βάρους 41,5 γραμμαρίων, που ο 46χρονος σκόπευε να διαθέσει σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής. Μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν διάφορα σύνεργα που σχετίζονται με τη διακίνησή τους και 130 ευρώ, ενώ ο διακινητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

*** Με ταυτόχρονη επιχείρηση ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν σε περιοχές της Χαλκίδας ένας 36χρονος και μία 33χρονη που είχαν στην κατοχή τους συνολικά τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους τριών γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο γραμμαρίων και 14 ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.


Πηγή ➤ tromaktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου