Διαβάστε το δελτίο Τύπου για το στραπάτσο Δένδια- Παπαγιαννόπουλου από τον Σαμαρά, "Πάρτε 7 εκατομ. ευρώ για τα πενθήμερα και κόψτε τα πειράματα..."



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το υπουργείο δημόσιας τάξης εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση με την οποία ομολογεί την ανικανότητα του να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρα αλλά και την αξεπέραστη επιδεξιότητα του στο να κάνει άνω κάτω την αστυνομία, τα στελέχη της, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος βγήκε από ταρούχα του όταν έμαθε τα νέα επικά κατορθώματα του δίδυμου της Κατεχάκη και ανέλαβε πρωτοβουλία.

Διαβάστε την ανακοίνωση μνημείο πολιτικού ντεφαιτισμού...

"Επικοινωνία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με

τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια για το ζήτημα της μείωσης των ημερών εξαιρέσιμης εργασίας των αστυνομικών

Ενισχύεται με 7 εκ. ευρώ ο Προϋπολογισμός της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε περικοπή στις συνολικές αποδοχές των αστυνομικών

Κατόπιν επικοινωνίας σήμερα του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, τέθηκε το ζήτημα της περικοπής, έστω και κατ’ ελάχιστο ποσό, της αμοιβής των αστυνομικών από υπερωριακή εργασία, λόγω περιορισμού των ημερών εξαιρέσιμης εργασίας (εκτός πενθημέρου) σε 48, από 52 που ήταν μέχρι τώρα, λόγω του περιορισμού των πιστώσεων του Προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ο κ. Πρωθυπουργός επέδειξε πλήρη κατανόηση για το ζήτημα και αναγνώρισε τις αδικίες που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αστυνομικοί, ειδικά σε σχέση με τις πολύ σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στον Έλληνα πολίτη.

Με εντολή του κ. Σαμαρά, ο κ. Δένδιας επικοινώνησε στη συνέχεια με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με τον οποίο συμφωνήθηκε να διατεθεί το σχετικό κονδύλι ενίσχυσης του Προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, ύψους 7 εκ. ευρώ, ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε περικοπή στις συνολικές αποδοχές των αστυνομικών."




bloko.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου